Fuso. Made for business.

Uw partner voor alle branches.

De Canter maakt zich overal nuttig - van de hoveniersbranche, landschapsarchitectuur en distributiesector tot aan gemeentewerken en de bouwsector.

Eťn Canter, legio mogelijkheden. Ongeacht waarvoor u de Canter inzet: de Canter overtuigt altijd.
Van 3,5 tot 8,55 ton en van 4x4 tot Eco Hybrid – dankzij het grote modelaanbod en de branchegerichte opbouwoplossingen, deels ook af fabriek, is ook voor uw werk de juiste Canter leverbaar. Met drie cabinetypen, zes wielbases en een uiterst hoog laadvermogen en optimale draaicirkel voor krappe situaties overtuigt de Canter in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens. Bovendien voldoen alle drie de motoruitvoeringen aan de nieuwe emissienorm Euro 5b+ of Euro VI.

RŁttchen Automotive is officieel dealer van Fuso. Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met Fuso specialist Tim de Vries, via mail fuso@ruttchen.nl of via telefoonnummer: 06 - 46 32 80 59.

Milieubewust en zuinig. Dankzij het efficiŽntiepakket ECOFFICIENCY zorgt de Canter voor een brandstofbesparing tot 9 % ten opzichte van het vorige model. Bovendien biedt FUSO met de Canter Eco Hybrid de eerste hybride vrachtwagen aan die zich terugbetaalt. Deze vrachtwagen bewijst wereldwijd dagelijks hoe efficiŽnt hij is. De innovaties zorgen er namelijk voor dat u elke rit zo rendabel mogelijk onderweg bent.

Visie op vooruitgang standaard. Sinds 2004 is de ervaring van Daimler en het merk FUSO op het gebied van ontwerp en ontwikkeling gebundeld. Met ťťn doel: de ontwikkeling van nieuwe aandrijvingen waarmee uiteindelijk emissievrij kan worden gereden. Voor geavanceerde mobiliteit waarbij natuurlijke hulpbronnen en het milieu worden ontzien.

FUSO – een merk van Daimler

Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation

Onderdeel van Daimler AG – De in Kawasaki (Japan) gevestigde Mitsubishi Fuso Truck & Bus Corporation is een van de meest vooraanstaande aanbieders van bedrijfswagens in AziŽ en een integraal onderdeel van Daimler AG. Met een deelneming van 89,3 % is Daimler AG naast Mitsubishi Corporation (10,7 %) de belangrijkste aandeelhouder.

Competence Center Light Duty Truck (LTD) - FUSO is binnen Daimler Truck Group verantwoordelijk voor lichte vrachtwagens met een toegestaan totaalgewicht van tot 8,55 ton. Alleen al in AziŽ worden elk jaar rond 140.000 Canter-eenheden gemaakt en over de hele wereld verkocht.

Competence Center Hybrid Technology - Ook op het gebied van de hybride technologie voor bedrijfswagens is, met nu al meer dan 1200 geproduceerde en dagelijkse gebruikte eenheden, de ervaring zeer groot. Daarom is het Daimler Competence Center Hybrid Technology in Japan uitgebreid.


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart