Profiteer nu: De Fuso Canter Pakketdeal!

Een zeer complete alleskunner voor een uniek lage prijs


Een truck die volledig aan uw eisen voldoet

Betrouwbaarheid, een groot laadvermogen, wendbaarheid en als het even kan ook niet al te scheutig als het gaat om het brandstofverbruik. Het zijn waarschijnlijk de belangrijkste eisen voor uw inzet in het koeriers- en distributiediensten. De Fuso Canter voldoet ruim aan al deze eisen. Sterker nog, deze Euro 6-truck is misschien wel de meest efficiënte, flexibele en rendabele truck die er voor uw werk te koop is. Met de unieke pakketdeal voor de Fuso Canter, inclusief laadbak en Dholandia laadklep, combineert u alle voordelen van een rijk uitgeruste truck met een uniek lage prijs. Precies zoals u dat van een no-nonsense alleskunner mag verwachten. 

Compact, veilig en zeer wendbaar.
Dankzij de Front Steer Cabine en keuze uit de cabinebreedtes van slechts 1,70 of 2 meter worden de zwaarste vrachten probleemloos tot in de kleinste steegjes vervoerd. Naast de ultrakorte draaicirkel van slechts 8,6 meter (2.5m wielbasis) is de Canter met onder meer standaard ABS, ESP, verstevigde veiligheidskooi, schijfremmen en een perfect zicht rondom, ook zeer veilig.

Nog minder brandstof en CO2.
De Canter is ook leverbaar als Canter Eco Hybrid. Dankzij de krachtige hybride motor met energieterugwinning, het standaard start-stopsysteem en de automatische DUONIC®-transmissie kan met de Canter Eco Hybrid het brandstofverbruik tot 23% worden terugbracht.

Kracht gecombineerd met rijcomfort.
Welke van de drie Common Rail krachtbronnen u ook kiest, u ervaart altijd een hoog koppel. Zelfs bij lage toerentallen. Ook bijzonder praktisch: de lage instap, de DUONIC®-transmissie met dubbele koppeling (tegen meerprijs), een start-stopsysteem en de Eco Mode. De optelsom is niet alleen efficiënter en milieuvriendelijker, maar ook fors rendabeler.

Hoog laadvermogen.
De gesloten laadbak (4.350 mm x 2.200 mm x 2.270 mm) biedt opvallend veel laadvolume. Met een B-rijbewijs heeft u netto 650 kg laadvermogen, met een C1 rijbewijs (7,5 ton) loopt dat op tot maar liefst 4.100 kg en met een groot rijbewijs zelfs tot 5.100 kg. 


Nu voor € 699,-* p/mnd

* Informeer naar de voorwaarden. Bruto consumentenprijs € 37.795 (excl. BTW/BPM) incl. kosten rijklaar maken. Maandbedrag is o.b.v. Financial Lease via Mercedes-Benz CharterWay. Looptijd 48 maanden, aanbetaling € 3.295,- en een slottermijn van € 5.000,-.

** R&O tarief excl. BTW o.b.v. Service Compleet onderhoudscontract, looptijd 36 maanden, 40.000km per jaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart