De FUSO Canter van hier tot Tokyo.


Met de FUSO Canter zijn de mogelijkheden eindeloos. De compacte Japanner is namelijk een ware alleskunner. Met een laadvermogen van hier tot Tokyo, wendbaarheid van hier tot Tokyo en inzetbaarheid van hier tot Tokyo is er eigenlijk niets wat de Canter niet kan.

Op welk gebied u ook actief bent en hoe uw transportwensen er ook uitzien, er is altijd een FUSO Canter die bij u past. Van de hoveniersbranche tot de distributiesector en van gemeentewerken tot de bouwsector. Van 3,5 tot 8,55 ton en van 4x4 tot Eco Hybrid – dankzij het grote modelaanbod en de branchegerichte opbouwoplossingen, deels ook af fabriek, is er een Canter voor iedereen. Mede daarom zijn er sinds 1963 wereldwijd ruim vier miljoen FUSO Canters verkocht. Stuk voor stuk trucks die transport in grootstedelijke gebieden rendabeler en efficiŽnter maken.

Met drie cabinetypen, zes wielbases en een uiterst hoog laadvermogen en optimale draaicirkel voor krappe situaties overtuigt de Canter in de klasse van de lichte tot middelzware vrachtwagens. Bovendien voldoen alle drie de motoruitvoeringen aan de nieuwe emissienorm Euro 5b+ of Euro VI. Milieubewust en zuinig. Dankzij het efficiŽntiepakket ECOFFICIENCY zorgt de Canter voor een brandstofbesparing tot 9 % ten opzichte van het vorige model. Bovendien biedt FUSO met de Canter Eco Hybrid de eerste hybride vrachtwagen die zich terugbetaalt.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart