Carrosseriebouw


Rüttchen biedt onder de naam Carbouw eigen carrosseriebouw aan. Naast de merken die Rüttchen voert, kan Carbouw ook voor alle overige merken alle vormen van carrosseriebouw leveren. Maatwerk is het specialisme van Carbouw.
 

Veelzijdige dienstverlening

In de meeste gevallen hebben de aanpassingen van bedrijfsauto's betrekking op het ombouwen van laadbakken, laadkleppen en autolaadkranen. Maar we doen nog veel meer, zoals:

  • Vervaardigen van dubbele cabines voor bestelauto's
  • Productie, service, spuiten, belettering, reparatie en onderhoud van laadbakken, laadkleppen, kranen, aanhangers, opleggers, etc.
  • Isolatie van laadruimten
  • Opbouw van koel-/vrieswagens
  • Betimmering van laadruimten

Iedere dag staat een enthousiast team van ruim twintig vakmensen paraat om uw wensen snel en efficiënt om te zetten in op maat gemaakte oplossingen. Carbouw beschikt ook over een eigen spuitcabine, die zelfs geschikt is voor mega opleggers.
 

Alles onder één dak: het voordeel is voor u

U heeft te maken met slechts één aanspreekpartner: uw vertrouwde Rüttchen dealer om de hoek. We hanteren altijd de hoge kwaliteitsnormen van de Rüttchen Groep. Zowel Carbouw als de Rüttchen dealerbedrijven maken gebruik van dezelfde faciliteiten. Daardoor kunnen we u gunstige tarieven bieden. Bovendien kunnen de werkzaamheden aan uw bedrijfsauto's tegelijk met het werk aan de carrosserie ingepland worden. En dat levert u tijdwinst op bij de aflevering van nieuwe voertuigen en een kortere stilstand bij service aan uw bedrijfsauto's.

Dankzij de jarenlange ervaring en grote expertise mag Carbouw zich all-round carrosseriebouwer noemen. Wij maken voor u graag een maatwerkofferte voor álle merken bestelwagens, trucks, aanhangers en opleggers. Carbouw is een hypermodern carrosseriebedrijf, waar nog steeds in een ambachtelijke sfeer wordt gewerkt. Bij ons staat creatief en probleemoplossend meedenken met de klant voorop, zodat ieder type bedrijfsauto's, aanhanger en oplegger kan worden aangepast aan uw specifieke eisen.

 Volg Carbouw op Facebook


Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart