Service24h


Mercedes-Benz Trucks verleggen niet alleen de grenzen door hun geperfectioneerde techniek, zuinigheid en het hoogste comfort, maar ook op het gebied van service. Tijd is kostbaar in uw branche. Ongewenste stilstand kan veel stress en zorgen met zich meebrengen. De Mercedes-Benz Service24h organisatie staat 24 uur per dag voor u klaar 365 dagen per jaar, om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk tijd verliest.


Professionele snelle Service, 24-uur per dag in binnen- en buitenland:
Dankzij ons uitgbreide service netwerk zijn we altijd heel dicht bij u in de buurt en snel op de strandingslocatie. Daarvoor zorgt het uitgebreide officiŽle Mercedes-Benz service netwerk. Onze specialisten zijn niet alleen snel bij u ter plaatse, maar kennen uw voertuig van binnen en buiten. Met de juiste diagnose apparatuur, zorgen onze getrainde specialisten ervoor dat u snel u rit kunt vervolgen.

 

Voordelen:

  • Snelle Uptime
  • Specialistische Service
  • Uitgebreid (inter)nationaal dealernetwerk


Als u onderweg te kampen krijgt met een technisch mankement, schade, een startprobleem of als u vragen heeft, dan helpt de Mercedes-Benz Service24h u in heel Europa snel en competent weer op weg.De servicehotline, het Customer Assistance Center, 00800 1 777 7777 (gratis bereikbaar vanuit vrijwel heel Europa, buiten Europa belt u naar +3120-6545277) beantwoordt uw oproep en zorgt voor een snelle en professionele hulp.

365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag staat de Service24h tot uw beschikking. Vaak kan een mankement meteen ter plaatse worden verholpen. En mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt ervoor gezorgd dat uw auto naar de dichtstbijzijnde werkplaats van Mercedes-Benz wordt gebracht en dat u uw reis kunt voortzetten.

Personenwagens Bestelwagens Trucks Smart